Over Zabava

Bent u van plan om uw hele gezin bijeen te brengen voor een familiediner? ‘Zabava’ biedt u diverse gerechten uit de nationale keuken van de volkeren van de Sovjet Unie. U kunt gevarieerde smaken van gerechten van de volkeren van de Sovjet Unie proeven en tegelijkertijd een duik nemen in hun tradities en gebruiken. Dankzij ‘Zabava’ is de keuken van de volkeren van de Sovjet Unie toegankelijker en dichterbij dan u denkt!

‘Zabava’ is een klein familiebedrijf dat in 2019 in Nederland is opgericht. Het woord ‘zabava’ heeft veel betekenissen: letterlijk betekent het vermaak, maar het is ook een Slavische vrouwelijke naam. In Slavische sprookjes draagt de vrouw van een bogatyr, een mythische held, de naam Zabava. Zabava is een mens van grootmoedige aard. Ze barst van energie, staat open voor de wereld en is gul in al haar manifestaties. Het was geen toeval dat ik deze naam voor mijn bedrijf koos. Alle gerechten die ik voor mijn klanten kook, zijn bijzonder origineel, uniek van smaak en aroma. Overvloed aan eten en snacks is een typisch kenmerk van de Russische tafel. In de oudheid werd een feestmaal in Rusland als een belangrijk fenomeen in het openbare leven beschouwd. Hier werd het laatste nieuws besproken, deals werden afgesloten, gezamenlijke zaken werden bedacht, er werd getwist en er werd het weer goed gemaakt. Een Russisch feestmaal duurt vandaag de dag ook een paar uur. Op zo’n feest eten en drinken gasten niet alleen, maar ze praten, zingen en dansen ook. Gastvrijheid, smakelijke traktaties, vrolijke stemming, gemakkelijke gesprekken, warmhartige liederen wenken ons zo naar de tafel!

Mijn naam is Olga. Ik kook graag voor u! Veel recepten van volkeren van de Sovjet Unie hebben mij geïnspireerd en staan op het menu dat u door ‘Zabava’ wordt aangeboden. Met groot genoegen bied ik u onze gerechten aan! ‘Zabava’ serveert voor u gezonde, smakelijke, verse en huisgemaakte maaltijden, natuurlijk bereid speciaal voor u! Persoonlijke aanpak bij elke klant, in acht nemen van klantenwensen in combinatie met uitstekende service zijn speciale kenmerken van ‘Zabava’. De glimlach is een leuk verschijnsel, glimlachen van onze tevreden gasten zijn voor ons dubbel zo leuk! Met hun openhartige glimlachen bedanken klanten ‘Zabava’ voor lekkere gerechten en prima bediening. U kunt overigens zelf testproeven, maak maar een afspraak!